Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2

EXPO?

Panie Bogdanie! Chcę podziękować Panu za zaangażowanie w organizację Expo we Wrocławiu. Jest Pan jedyną osobą w rządzie, której na tej imprezie (ważnej dla całej Polski) zależy. Jestem BARDZO rozczarowany postawą Pana Tuska i reszty rządu, marszałków itp. Zostaliśmy sami, my Wrocławianie. Zresztą jak zawsze. Gdyby o organizację ubiegała się Warszawa lub Kraków cała Polska od conajmniej tygodnia nie rozmawiała by o niczym innym tylko o Expo (o naszych staraniach wspomnieli dziś w Teleexpresie między wiadomością o burakach a wężem przywiezionym przez jedną Panią z wycieczki). To jest rozumiem takie podziękowanie za poparcie Wrocławia dla Platformy. Ja i cała moja rodzina głosowaliśmy w ostatnich wyborach na PO (na Pana). Mięliśmy nadzieję na POzytywne zmiany. Tymczasem... nie ma co komentować. Totalne rozczarowanie. W następnych wyborach głosuję dalej na Pana, sama PO ma u mnie wielki minus. Jeśli zmieni Pan partię, mój głos powędruje za Panem... Pozdrawiam serdecznie i mimo wszystko z resztkami nadzieji życzę nam wygrania Expo 2012 :(

2007-11-25, Melon z Wrocławia

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.