Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4

Marek Staszak prokuratorem krajowym

Panie Ministrze, przede wszystkim serdeczne gratulacje z powodu nominacji i zwycięstwa w wyborach. Życzę, aby nowa koalicja rządziła co najmniej osiem lat i swoim gigantycznym dorobkiem oraz załatwieniem spraw, których nie rozwiązały poprzednie ekipy, spowodowała raz na zawsze odejście z polityki populistów i oszustów!!! Serdeczne gratulacje!!!Rozumiem, że nie będzie Pan mógł często odpowiadać na pytania. Oczywiście będziemy cierpliwi, bo wiemy (albo i nie) jak ciężka jest praca członka rządu.Mam jednak pytanko: Zdziwiłem się trochę, że prokuratorem krajowym został wiceminister z rządu Millera. Wiem, że zrekomendacji PSL. Czy to dobry kandydat, czy zło konieczne spowodowane koalicją? Nie boicie się ataku PiS z powodu tej nominacji?POzdrawiam!!!

2007-11-22, Jerzy Bydgoszcz

Komentarze

Re: Marek Staszak prokuratorem krajowym

Bogdan Zdrojewski - Piątek, 2007-11-23 ścieżka 18:16

Czytam wszystko, umieszczam na forum, jak pojawia się chwila czasu, ale odpowiadam jedynie wówczas gdy leży to w moich kompetencjach, lub też brakuje odpowiedzi na innych portalach w tym rządowych. Bardzo serdecznie pozdrawiam.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.