Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4

Abonament RTV

Witam,Panie Ministrze!Dzisiaj t.j 20.11.07r.słuchałem wywiadu z Panem w PR 1,na pytanie prowadzącego w sprawie ew.zniesienia abonamentu RTV,Pańska odpowiedż była b.dobra!W ostatnim czasie nasiliła się kampania w PR za, UTRZYMANIEM abonamentu!Chcę przypomnieć że Przew.PR,p.CZABAŃSKI jest z "nadania"PIS-u,to On,wywierał naciski żeby PR w czasie rządów(nieudaczników z PIS-u!)forsowało "jedyną słuszną"linię myślenia swego wodza Jarosława K.I On ma czelność, pisać do Pana Ministra w sprawie abonamentu???Jeżeli by miał chciaż ksztę honoru to po przegranych wyborach Jego formacji powinien podać się do dymisji!!!Ale tego(HONORU} mu brak!Panie Ministrze,abonament RTV,powinien zniknąć wraz z p.Czabańskim!!!Jeżeli mogę,p.Ministrowi coś zasugerować to proszę o odsłuchanie komentarza na temat abonamentu p.Tomasza Wróblewskiego jaki miał miejsce dzisiaj 20.11.07 o godz.8.40-8.50 w PR 1! Tak myśli zdecydowana większość społeczeństwa-radiosłuchaczy!!!Życzę powodzenia i trzymam kciuki za Pana,aby Panu się udało być Ministrem Kultury wszystkich Polaków!Pozdrawiam.

2007-11-20, NIRVANA

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.