Nasz Kochany Panie Prezydencie, dziś już, Szanowny Panie Ministrze...Nie mogę opanować emocji i radości, więc bardzo krótko SERDECZNIE GRATULUJĘ PANU NOMINACJI.JA WIEM DOBRZE jak słuszne było powierzenie Panu teki Ministra Kultury i to nie tylko ze względu, za tak rzadką w kręgach polityki, Pana kulturę osobistą.Ufam, że kiedyś będę mogła ponownie zwrócić się do Pana...Panie Prezydencie, Panie Prezydencie RP!!!Życzę Panu wiele satysfakcji i sukcesów, a przede wszystkim zdrowia i zwyczajnie pojmowanego szczęścia.Żałuję tylko, że nie przemknie Pan z koszykiem na zakupy w EPI, że chyba niemożliwym będzie zamienić z Panem słów kilka... to tak egoistycznie.Serdecznie pozdrawiam, Krystyna
2007-11-16, Krystyna Mazzon-Rewucha
Komentarze
Re: GRATULACJE!!!
Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-11-17 ścieżka 01:48
Dziękuję.... bardzo bardzo ciepłoPS. wszystko nadal będzie możliwe, zwłaszcza we Wrocławiu.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: GRATULACJE!!!
Krystyna Mazzon-Rewucha - Sobota, 2007-11-17 ścieżka 12:43
Panie Ministrze,i jak tu nie być Pańską fanką. Po tak emocjonującym, ale i zapewne męczącym dniu znalazł Pan czas na kontakt z nami.Odnośnie PS, tu...mam nadzieję na życzliwy "donos" pewnej bardzo Mądrej Pani.Ponawiam swoje gratulacje i najlepsze życzenia, również od mojej córki Pauli. Bardzo, bardzo się cieszę ze zmian w Polsce, Krystyna
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Zamieść nowy komentarz