Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2

Niedzielne śniadanie w Radiu Z

Panie pośle serdeczne gratulacje z okazji wyboru do Sejmu.Jednocześnie chciałbym nawiązać do dyskusji w dniu 11 11 2007 w Radiu Z z pana udziałem w sprawie demokracji w partiach PIS oraz PO.Pan Kamiński wygłosił pean na cześć braci Kaczyńskich,ich spolegliwości w ich partii,wewnętrznej swobody dyskusji i tego że wspólnie wszyscy podejmują decyzje wewnątrzpartyjne.Stwierdził że nie ma porównania w tym do PO,gdzie panuje dyktatura Tuska.Jestem tą wypowiedzią mocno zbulwersowany,gdyż był to szczyt hipokryzji i zakłamania tego pana,zresztą nie tylko tego przedstawiciela PIS-u.Krzykliwość tych ludzi w dyskusji,pohukiwania na innych,przerywanie wypowiedzi świadczą o ich braku argumentów oraz kultury osobistej.Ja rozumiem że człowiek kulturalny oraz dobrze wychowany trzyma się pewnych norm zachowania,ale nie można pozwolić aby takie wypowiedzi pozostały bez odpowiedzi czy też riposty ze strony pańskiej.Nie można pozwolić aby te obłudne kłamstwa panów Putry oraz Kamińskiego nie zostały przez pana zanegowane.Trzeba ludziom słuchających radia powiedzieć jasno że dyktatura i stawianie na baczność to w PIS-ie a nie PO.Trzeba wyjaśnić że to w PO są procedury demokratyczne i dyskusja.Nie można dać się zakrzyczeć specjalistom od PR.Tego domagam się od pana na przyszłość.Nie po to poparło was tylu ludzi abyście znowu ulegali krzykaczom.Swojej racji trzeba bronić panie pośle.Z szacunkiem pozdrawiam.

2007-11-11, Marek

Komentarze

Re: Niedzielne śniadanie w Radiu Z

Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2007-11-11 ścieżka 13:24

Dziękuje... Racja ! Ale od razu dodam, iż gdy udało się "dobić do głosu", podając także swój przykład, jako dowód demokratycznych procedur panujących w PO.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: Niedzielne śniadanie w Radiu Z

Egon - Poniedziałek, 2007-11-12 ścieżka 14:54

Wprawdzie audycji nie słyszałem, ale z doświadczeń trójmiejskich wiadomo, że nie należało wymieniać nazwisk Gilowska i Rokita w gronie PO i przy Tusku. Nie wiem, kim jest pan Marek, ale ja, jako sympatyk PiSu, nie ośmieliłbym się wypowiadać na tematy wewnętrzne żadnej partii. To powyższe znam z ust pewnego bywalca na spotkaniach...w lasach trójmiejskich...Nie z mediów.Bo co niby wiadomo? A wiadomo co w PSL-u? LiDzie? Wszędzie są frakcje, wszędzie przywódcy i wycinanie. Odnoszę wrażenie, że w PO w szczególności. Bo wydaje mi się, że pozostali ludzie nijacy. Choć pan Zdrojewski może przeczyć temu wrażeniu, jak się ma pamięć do pewnych faktów z ostatniego sejmu.. A z mediów to można czegoś się dowiedzieć, jak się przeczyta wszystkie opcje, od GW do GP. I do tego miedzy wierszami. "Kto ma media ten ma władzę."Pan Zdrojewski o tyle mnie interesuje, że obejmie stanowisko "mojego" ministerstwa. Wrocław jest od paru lat lokomotywą kultury w Polsce. Życzę mu naprawdę i szczęścia i sił. Dla dobra kultury i Polski. No i subito miracolo.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.