Jeżeli nie zostanie Pan ministrem obrony narodowej, Donald Tusk nie dostanie mojego głosu w kolejnych wyborach prezydenckich.Jeżeli zaś nie zostanie Pan w takiej sytuacji przynajmniej ministrem kultury lub szefem klubu, to również partia, której szefem będzie przy następnych wyborach Donald Tusk mojego głosu nie dostanie.No niestety, są granice, których przekroczyć nie wolno :)Gratuluję wczorajszej rewelacyjnej odpowiedzi krytykom pana Niesiołowskiego i pozdrawiam.
2007-11-7, Paweł (Wrocław)
Komentarze
Re: Moje warunki dla pana Donalda Tuska :)
Bogdan Zdrojewski - Środa, 2007-11-7 ścieżka 21:33
Proszę o wstrzemięźliwość we wszelkich ocenach.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: Moje warunki dla pana Donalda Tuska :)
Olleo - Środa, 2007-11-7 ścieżka 23:28
Czasami tak jest, ze ludzie, od ktorych wiele zalezy, organizacje, ktore duzo moga, a nawet firmy, ktore nas zatrudniaja, strzelaja sobie samym w stopy. Promuja mile swojemu uchu slowka doswiadczonych i wykwalifikowanych (wspol)pracownikow majac w powazaniu, pozwalajac im odchodzic i rezygnujac z obopolnych korzysci, jakie daloby odpowiednie docenienie tej wspolpracy. Firm na rynku jest duzo (choc lokalnie moze byc problem - mobilnosc jest jednak w cenie obecnie), ale co z partiami, gdzie konkurencji nie ma prawie zadnej? Zacisnac zeby, stanac w szeregu i czekac na swoja okazje. ___ Panie Bogdanie! Najlepszego! Lampke dobrej Riojy za Pana zdrowie wznosze!!
Re: Re: Re: Moje warunki dla pana Donalda Tuska :)
Bogdan Zdrojewski - Czwartek, 2007-11-8 ścieżka 20:15
Dziękuję i pozdrawiam.
Re: Re: Re: Re: Moje warunki dla pana Donalda Tusk
Wrocławianin - Sobota, 2007-11-10 ścieżka 18:52
Trochę szkoda Pańskiego talentu i umiejętności na resort kultury. Nie chciałbym być źle zrozumiany, że kultura dla mnie nic nie znaczy, jednak uważam, że premier Donald Tusk powinien Pana bardziej "wykorzystać".Życzę powodzenia i proszę walczyć w Warszawie o nasz Wrocław ! Nie tylko w kwestiach kultury.szary obywatel z miasta Wrocławia
Zamieść nowy komentarz