Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #4

Głosowałem i co dalej??

Co młody człowiek (mam 27 lat) może zrobić, poza pójściem na wybory, aby mieć wpływ na to co dzieje się wokół niego. Chodzi mi o to, że nie chcę tylko siedzieć i patrzeć jak nowy rząd radzi sobie (bądź nie) z wyzwaniami, ale jak mogę mu pomóc.

2007-11-4, Woytas

Komentarze

Re: Głosowałem i co dalej??

Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2007-11-4 ścieżka 11:45

Dobre pytanie, zwłaszcza od osoby reprezentującej najważniejszą grupę wyborczą. Z jednej jednak strony radzę poczekać na ten nowy rząd, z drugiej bardzo uważne prześledzenie zapowiadanej naszej aktywności. To właśnie od wyboru swojej pracy zależeć będzie czy Pan i Pana rówieśnicy będą korzystać z np. uproszczeń i licznych zachęt przy prowadzeniu własnej działalności gospodarczej czy też będą chcieli uczestniczyć w działalności publicznej. Zależy nam na tym, by każdy z dobrymi pomysłami znalazł swoje pole aktywności. W zależności oczywiście od wykształcenia, miejsca zamieszkania etc.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: Re: Głosowałem i co dalej??

Marcin Sawicz - Wtorek, 2007-11-6 ścieżka 21:29

powiem tak - najprostszą metodą jest poszukać jakiejś pozarządowej organizacji (fundacja, stowarzyszenie) która albo walczy o jakiś ważny dla Pana cel, albo działa na interesującym pana polu.Takich organizacji są setki z czego wiele naprawdę sensownych

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.