Gratulacje.Oglądam Pana ostatnio w telewizji, i muszę przyznać, ze od dawna nie widziałam tak wyważonego, elokwentnego i budzacego zaufanie polityka polskiego (chyba od kiedy prof.Bartoszewski mało sie pokazuje w tv). Odstaje pan (w tę dobrą stronę) od reszty.Prezentuje pan pewna klasę której niestety brak większości (bardzo zdecydowanej) w naszym parlamencie.Poza tym dobrze pan wygląda :) co nie jest bez znaczenia.Pana osiagnięcia na stanowisku Prezydenta Wrocławia są imponujące.Zastanawiam się, czy rozwazał Pan kandydowanie w...jakiejś przyszłości..na stanowisko Prezydenta RP?i Czego życzę Panu i sobie bo będe na pana Głosować
2007-10-31, Anna
Komentarze
Re: gratulacje
Bogdan Zdrojewski - Czwartek, 2007-11-1 ścieżka 00:50
Pani Aniu... za komplementy dziękuję. Na urząd prezydenta jednak się nie wybieram.... ale serdecznie pozdrawiam.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Konrad Gruca - Piątek, 2007-11-2 ścieżka 20:47
Widziałem pański występ w programie "Autografy" na TVP. Szczerze mówiąc jestem po wrażeniem. Nie tego, że był pan opanowany, precyzyjny, wyrazisty, bo taki jest pan zawsze. Zaimponował pan mi (to chyba adekwatne słowo) szerokim wachlarzem zainteresowań - fotografią, ogrodnictwem, sportem. __ Na prawdę muszę przyznać, że ma pan świetny ogród. Potrafi pan ładnie opowiadać o swoich zainteresowaniach. I przede wszystkim - co w trudno jest mi uwierzyć - pomimo aktywnego udziału w polityce, potrafi pan na to wszystko znaleźć czas. Moje gratulacje.
iwona - Sobota, 2007-11-3 ścieżka 20:07
Pani Ania nie jest w swojej opinii odosobniona. Ja tez będę głosować na pana Bogdana :)...w pzyszłości.
Zamieść nowy komentarz