dziwi mi Państwa podejscie do naszej ukochanej ojczyzny,nie macie panstow kwalifikacji zadnych do rzadzenia krajem przeciez wiekszosc z was ma jedynie kwalifikacje nauczycielskie...A pana Pamietam jak Pan zarzadzal Wrocławiem w czasie powodzi i dziwi mnie dla Pana takie poparcie...mam nadzieje ze Pisowi uda sie powrocic sie do wladzy i prosze nie wpajac Polakom takich tanich bajek bo wszedzie panstwa koledzy uprawiaj Państwo ukladow i kolesiostwa...słynna posłanka Sawicka a na moim tereń posłanaka Staroń,Bublewicz czy rektor bardzo nieduolny ale pazerny na kase człowiek Pan Górecki...mam nadzieje ze predko wróci prawdziwa prawcia jaka jest Pis...a swoja droga czekamy na te cuda i bedziemy rozliczac...juz Panstwa koleznka klubowa miesza z Euro ale warszawiacy ja za to nagrodza...skor nie zna sie kompletnie na sporcie niech nie zabiera glosu...
2007-10-30, krzysztof Olsztyn
Komentarze
Re: nauczyciele
Bogdan Zdrojewski - Środa, 2007-10-31 ścieżka 00:31
Odpowiem Panu, ale wcześniej proszę o ewentualne komentarze innych forumowiczów, zwłaszcza z Pana regionu.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: nauczyciele
Olleo - Środa, 2007-10-31 ścieżka 06:47
Ja co prawda nie z regionu, ale tutaj nie ma czego komentowac - ten pan nie podal zadnych argumentow.
riposta...
krzysztof Olsztyn - Czwartek, 2007-11-1 ścieżka 11:49
żeby komentowac to trzeba coś potrafić oto juz sa piewrwsze oznaki tych przyszlych rzadów misnisterstwo pracy ma zatrudnic wspolpracownika SB ....jadu tam zadnego nie bylo raczej cala PO go miala wobec Polakow niszaczac rzad a wczesniej nie umiejac podjac odpowiedzialnosci za kraj tworzac koalicje PO-PIS...zreszta w ugrupowaniu PO jest wielu co poszlo do Sejmu tylko i wylacznie dla pieniedzy a nie dla dobra Ojczyzny...ciagle ataki na radio Maryja ...niesluszne najczesciej atakuja ci kogos co nic o tym radio nie wiedza i go nie sluchaja...porazka PIs to powiedziane na wyrost...bo to jedynie glos ludzi glosujacych a nie wiadomo jakie poparcie jest u tych co nie poszli do wyborów...cala kampania to jedynie obietnice i front antypis...zobaczymy,zreszta teraz bedzie im troche latwiej bo wiele spraw zostalo zaczetych...jednak nie widze aby Rzad który sie tworzy przyniósl Ojczyznie dobro na kazdej plaszczyznie..mam nadzieje że moja kochana Ojczyzna bedzie nadal mogła rozwijać się w Duchu katolickim i patriotycznym...a Pan Tusk ,który zostanie premierem wyzbędzie sie swoje buty i arogancji do całego narodu ...a nie bedzie rządził tylko dla swoich grup interesów niestety
Re: riposta...
KAP - Poniedziałek, 2007-11-5 ścieżka 10:08
w moim odczuciu Boni powinien zostac ministrem. Jest swietnym fachowcem z duzym doswiadczeniem i zdolnosciami negocjajcyjnymi. Musimy tez przerwac paranoje, w której SBckie teczki i szantaze moga rzadzic po smierci SB wystawiajac 'swiadectwo moralnosci' wlasnie ofiarom SB, bo przeciez nie jej pracownikom i niezaangazowanym w dzialanosc antykomunistyczna. To jest dla mnie po prostu chore, gdy ci, którzy aktywnie dzialali przeciw totalitarnemu systemowi a na rzecz niepodleglosc sa (1) na widelcu w przciwienstwie do tych którym nic nie chcialo sie wtedy robic (ze strachu, z tumiwisizmu , z braku zainteresowania czy woli) (2) o ich moralnosci decyduja 'zza grobu' ich oprawcy(3) na dodatek nie maja prawa do zgodnej z sadowymi procedurami obrony swojego dobrego imienia, poniewaz zostaja publicznie 'rozstrzelani' zanim do takowego dojdzie.By dopelnic paradoks glównymi aktywistami popierajacymi i praktykujacymi wykorzystanie teczek SB jako haków i wyznaczników moralnosci jednostki jest partia mianujaca siebie slowami 'prawo' oraz 'sprawiedliwosc', której szefowie uczestniczyli aktywnie i publicznie w parunastu mszach i pilegrzymkach. Przy czym nadmienie z obowiazku kronikarskiego, iz chrzescijanstwo jako jedna z wazniejszych swoich podstaw przyjela slowo 'wybaczenie' wlasnie po to by jego wyznawcy nie wyrzynali sie wzajemnie w imie plemiennych, rodowych, czy klanowych "zasad".
Melon z Wrocławia - Środa, 2007-10-31 ścieżka 12:52
Ten mail jest typowym dla osób zawiedzionych przegraną PISu. Czyta się go z niedowierzaniem, że aż do tego stopnia PIS mógł "wryć" się ludziom do głowy i zrobić tam spustoszenie. Co do powodzi i sposobu zarządzania Wrocławiem w trakcie jej trwania nie wyobrażam sobie większego poświęcenia i zaangażowania jakim wykazał się Pan Prezydent Zdrojewski. Jestem mieszkańcem Wrocławia i coś na ten temat wiem (Pan jest z Olsztyna więc może Pan nie rozumieć dlaczego Wrocławianie tak szanują i ufają Panu Zdrojewskiemu). Co do reszty maila to szkoda dalszego komentarza, bo brzmi on dokładnie tak samo jak ciągła, medialna, propagandowa papka PISu, pełna nienawiści i wyssanych z palca teorii. Swoją drogą, BRACIA KACZYńSCY (nie będę za to określenie przepraszał) mają niezwykły dar "tworzenia faktów". Coś wymyślą, mówią,że tak jest i tych, którzy w to nie uwierzą, obrażają na wszystkie możliwie sposoby. Ale cóż, Pan Jarosław Kaczyński mówił przecież, że "nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne".
Jakub Malcer - Piątek, 2007-11-9 ścieżka 16:23
Nie karmic Trolla!!!
piomal - Środa, 2007-10-31 ścieżka 23:38
Szanowny Panie! Zastanawiałem się, co też może oznaczać sformułowanie "jedynie kwalifikacje nauczycielskie"..., jednakże po przeczytaniu całej Pańskiej próby wypowiedzi przestałem się zastanawiać. Zapewne rządzić powinni, według Pana, ludzie o podobnym do Pańskiego poziomie intelektualnym (myślę, że pomocnik murarza lub ochroniarz w salonie masażu to górna granica). Ale dość złośliwości.Tytuł postu "nauczyciele" zmylił mnie, dlatego tu zajrzałem. Po prostu jestem bezpośrednio zainteresowany problematyką oświaty (i nie chodzi bynajmniej jedynie o zarobki). Spokojnie będę czekał na konkrety i mam nadzieję, że przyjdzie na nie czas (ufam zwycięzcom, chociaż nie jestem wyborcą PO)
Roman - Środa, 2007-10-31 ścieżka 23:58
Zajrzałem tutaj zakładając, że w tym miejscu będę mógł odpocząć od wyzwisk i impertynencji jakie wypisują na innych forach, sfrustrowani wynikami wyborów, zwolennicy PiS. Pierwszy post i proszę bardzo- pełen jadu post od kochającego naszą Ojczyznę! Czyżby zabrakło miejsca na forum Onetu? Szanowny Panie, niech Pan da szansę Platformie! Niech porządzą dwa lata (przynajmniej). Zarzuty o brak kwalifikacji są stanowczo nie na miejscu, zwłaszcza po nieudolnych rządach PiS. Laurkę za "kwalifikacje do rządzenia krajem" otrzymał właśnie PiS! Polacy wystawili ocenę niedostateczną za dwuletnie rządy tej formacji. Oby nigdy więcej! Pański post jest pełen jadu, impertynencji i anonimowych pomówień. Jeszcze jest za wcześnie na myślenie o rozliczaniu, a wy już rozliczacie. Kwestionuje Pan zasługi człowieka z perspektywy kilkuset kilometrów. Wrocławianie głosowali tak jak im podpowiadały rozum i serce! Dzisiaj życzyłbym politykom mniej kwalifikacji a więcej rozumu i serca! Pozdrawiam!
iwona - Środa, 2007-10-31 ścieżka 00:42
Skoro pan jest z Olsztyna to co pan może wiedzieć o zarządzaniu Wrocławiem podczas powodzi . Ja tu byłam i widziałam . A to ponad 200 tysieczne poparcie to min. i za tamto . Wrocławianie tak szybko nie zapominają .A posłanka Sawicka jest tragiczną ofiarą rządów PiSu . Mam nadzieję,że ostatnią .
Zamieść nowy komentarz