Dobry wieczór panie Bogdanie !Może zacznę od pogratulowania wyborczego wyniku , do którego mówiąc nieskromnie też się troszeczkę przyczyniłam . Takiej radości jak 21 października dawno w naszym domu nie było -:)Dziękujemy PO ,że WYBAWIŁA NAS OD RZĄDÓW KACZYŃSKICH ! dzięki !Żeby się nie rozpisywać za bardzo spytam wprost :Czy jako znany fotograf zgodzi się pan objąć patronat honorowy nad konkursem fotograficznym " Poznaj skarby Dobrej Widawy " adresowanym do społeczności wiejskiej i szkół z terenów 8 gmin podwrocławskich?Celem konkursu jest aktywizacja srodowiska wiejskiego , kształtowanie postaw proekologicznych , wyrabianie poczucia wrazliwości i estetyki fotograficznej i inne szczytne cele-:)Nie ukrywam ,że jest Pan najbardzej odpowiednią osobą i z niecierpliwością czekam na odpowiedź .Iwona , z zamiłowania podróżniczka i fotograf
2007-10-27, iwona
Komentarze
Re: Konkurs fotograficzny
Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2007-10-28 ścieżka 01:01
Często podejmuję się nie tylko patronowania takim inicjatywom, ale także znajduję czas by choć na moment im się przyjrzeć z bliska - krótko mówiąc : do pracy !
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: Konkurs fotograficzny
iwona - Niedziela, 2007-10-28 ścieżka 09:02
Dzień dobry , panie Bogdanie !Dla mnie to jest naprawdę dobry dzień !Po raz kolejny nie zawiodłam się na Panu :)Dziękuję , dziękuję , dziękuję !O szczegółach poinformuję na maila .I zabieram się do pracy!Miłej niedzieli !
Re: Re: Re: Konkurs fotograficzny
Bogdan Zdrojewski - Poniedziałek, 2007-10-29 ścieżka 23:34
Nie wolno marnować pozytywnej energii... pozdrawiam.
Re: Re: Re: Re: Konkurs fotograficzny
iwona - Poniedziałek, 2007-10-29 ścieżka 23:59
...a ta pozytywna energia to wstąpiła we mnie dopiero po 21 pażdziernika , tak ok.godz. 23 -:)pozdrawiam
Zamieść nowy komentarz