Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4

Wyborcza coś kręci?

Witam serdecznie. Chyba już wiem dlaczego Pana tak bardzo uwielbia młodzież, która polityką tak bardzo się nie inetesuje. Ja z polityki np wiem tyle co "muszę" czyli co mi odpowiada a co nie, co mnie denerwuje a co sprawia, że lepiej spie;p Wiem, że jest to bardzo prymitywne, ale niestety nie mam głowy do polityki i o niej nie rozmawiam bo wiem o niej tyle co mój kot na temat pływania...czyli prawie nic;p Ale zyskał Pan np moją symaptią dzieki temu, że wrocław sie zmienił i to na lepsze, że w końcu wszystko się ruszyło, ze poparł Pan kandydata na prezydenta Wrocławia, który też się wywiazuję z obietnic. A co do tej lubości do Pana osoby;p to zaczeło wszystko układać sie w mojej głowie po wypowiedziach znajomych, kiedy rozmawialiśmy i oglądaliśmy ten cały zamęt wiązany z wyborami i tak naprawde jak Pan się wypowiadał to byliśmy dumni, że nie jest Pan agresywny w wypowiedziach, ze jest Pan niesamowicie opanowany.....profesjonalista...i byliśmy dumni aż chciało się krzyczeć oto nasz prezydent Wrocławia!!! a teraz weszłam na Pana strone......

2007-10-27, Ewelina

Komentarze

Re: Wyborcza coś kręci?

Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2007-10-28 ścieżka 00:58

Za wszelkie komplementy i wyrazy uznania dziękuję. Czuję się nawet nieco zażenowany. Serdecznie pozdrawiam.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.