Dzień dobry Panie Bogdanie,Tym razem pytanie niekoniecznie do publikacji, chociaż ja nie mam nic przeciwko.Czy jest jakakolwiek szansa z dotarciem z listem do p. Donalda, tak, żeby faktycznie on sam go przeczytał? Pewnie nie, zważywszy że jest już prawie premierem i bez wątpienia jest bardzo zajęty, ale zawsze warto spróbować...pozdrawiam serdecznie
2007-10-25, gwhrkk
Komentarze
Re: Kontakt z Donaldem Tuskiem
Bogdan Zdrojewski - Piątek, 2007-10-26 ścieżka 02:47
Potwierdzam, iż jest to możliwe także dziś.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
gwhrkk - Piątek, 2007-10-26 ścieżka 07:03
Nie ukrywam, że w takim wypadku poza kwestią "czy" interesujące jest również "jak"... ;)
Re: Re: Kontakt z Donaldem Tuskiem
Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-10-27 ścieżka 02:08
List bezpośredni, e-mail za pośrednictwem mojej osoby ... etc.
gwhrkk - Sobota, 2007-10-27 ścieżka 11:46
Do listu bezpośredniego trzeba znać adres, zatem skorzystam z drugiego sposobu, chociaż z pewnych powodów on również nie jest idealny... Pewnie sam się Pan domyśli jak Pan przeczyta :) Napiszę zatem w najbliższych dniach na adres podany na Pana stronie głównej i bardzo proszę o przekazanie listu panu Donaldowi.pozdrawiam serdecznie
Kontakt z Panem
gryfitka - Niedziela, 2007-10-28 ścieżka 17:43
A jeżeli (oczywiście teoretyzując, choć mam nadzieję, że stanie się to rzeczywistością) zostałby Pan ministrem ktoregoś z resortów, czy z Panem nadal będzie możliwy kontakt poprzez forum? Podejrzewam, że czasu miałby Pan wtedy dramatycznie mało. Może namówiłby Pan swoich kolegów z partii na uaktywnienie się np. na gotowym i nieźle już prowadzonym forum PO. Kontakt z wyborcami choćby poprzez internet pozwoli Wam na lepsze wyczucie nastrojów społecznych i pozyskanie wielu informacji - niedostępnych w inny sposób. Poza tym, myślę, że rozmowa polityków z elektoratem (choćby wąskim) jest jednym z bodźców do tworzenia aktywności obywatelskiej, która to powinna być dla Platformy OBYWATELSKIEJ niezwykle ważna. Tym bardziej, że sieć internetowa (nie szara...) gwałtownie się poszerza i szkoda by było nie korzystać z prostej i łatwej formy kontaktu z wyborcami. POzdrawiam!
Re: Kontakt z Panem
Bogdan Zdrojewski - Poniedziałek, 2007-10-29 ścieżka 23:50
Zawsze wszystko czytam. Osobiście, w oryginale, bez skrótów i... dosłownie wszystko, co do mnie dociera. Natomiast nie na wszystkie listy, posty, sms-y, karteluszki odpowiadam. Po prostu nie ma takiej możliwości. Za co przepraszam. Jest jednak tak, iż dziennie otrzymuje około 90 sms-ów, blisko 70 listów, a e-maili ponad 200.
Re: Re: Kontakt z Panem
gryfitka - Wtorek, 2007-10-30 ścieżka 19:09
Oczywiście wszyscy wiemy, że Pan ma bardzo dobry kontakt z nami, internautami. Doskonale rozumiem, że nie da się na wszystkie, tak liczne pytania odpowiedzieć. Dlatego też prosiłam w poprzednim wpisie, by Pan zaproponował kolegom i koleżankom z partii uaktywnienie się w internecie. Wyjdzie to na dobre i Panu (lekkie odciążenie), i nam (szerszy kontakt z rządzącymi) a co za tym idzie - i Platformie, i POLSCE! Pozdrawiam!
gwhrkk - Poniedziałek, 2007-10-29 ścieżka 08:54
Wczoraj wieczorem wysłałem e-maila na adres bogdan.zdrojewski@sejm.pl. Jak zwykle po wysłaniu przyszło mi do głowy jeszcze parę spraw, o których powinienem był napisać, ale cóż... ;)
Re: Re: Kontakt z Donaldem Tuskiem
Bogdan Zdrojewski - Poniedziałek, 2007-10-29 ścieżka 23:54
Lada moment będzie nowy adres... to efekt zakończenia (nagłego) tej kadencji Sejmu.
Zamieść nowy komentarz