Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4

Skandal

Szanowny panie przewodiczący,Właśnie przeczytałem na portalu gazeta.pl, że próbuje Pana wyeliminować "Dwór Tuska". Otrzymał Pan ponad 210000 głosów we Wrocławiu i jest Pan jednym z głównych liderów PO i ma Pan do tego prawo. Dlatego powinien Pan pozostać szefem Klubu PO, a jutro przeprowadzić poważną rozmowę z Donaldem Tuskiem i wprost mu zagrozić jeżeli Grzegorz Schetyna bedzie nadal pełnił tak silną rolę w PO to pan odejdzie z PO. Dla mnie będzie to wielki skandal, jeżeli Grzegorz Schetyna zostanie szefem MSWiA. Musi Pan jasno postawić sprawę, bo jestem pewien na 99,9% że Schetyna doprowadzi do upadku PO. Myślę, że nic się stanie jeżeli zostanie szefem gabinetu politycznego Donalda Tuska. Uważam, że MSWiA powinno zostać podzielone i Administracja połączona z rozwojem regionalnym. Natomiast MSW powinno być dla Waldemara Pawlaka. PSL powinno dostać również Ministerstwo Rolnictwa i Ministerstwo Sportu. Pozdrawiam

2007-10-24, Maksymilian

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.