Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1

Gratulacje i od razu najwazniejsze oczekiwania cz4

w telewizji, musze sobie przypominac, czy zyje w Polsce, czy w Korei Polnocnej.- Wdrazanie programu liberalizacji gospodarki. PO ma poparcie przedsiebiorcow, niech wiec beda widoczne dzialania zapisane w tej czesci programu. Nie oczekuje zadnego gospodarczego cudu. Ale przeniesienia akcentu z kolejnych becikowych i calej tej socjalnej studni bez dna na sensowne wydatki stymulujace gospodarke, ktore zwroca sie z nawiazka za czas niedlugi - juz tak.- Infrastruktura. Oczekuje wiecej niz 7 km autostrad rocznie. Duzo wiecej. Chce remontow, korkow i utrudnien w ruchu, ktore tak warszawskiej PO wytykane byly przy tej kampanii przez Pisowcow. Bo Polska ma mozliwosc rozwoju w tym zakresie (wystarczy nie zapominac o terminach skladania wnioskow o doplaty z UE) i co wazniejsze - Polska ma presje Euro2012, oraz presje firm wchodzacych do kraju (oczekujacych lepszej infrastruktury). Presje, ktora mam nadzieje bedzie stymulowac i mobilizowac. I przed ktora nikt nie bedzie probowal uciec tlumaczac sie tym, ze "przeszkadzaja rozne uklady".Mozliwe, ze zapomnialem o czyms istotnym (jesli sobie przypomne, to dopisze). Czy ta opcja zmieni Polske na lepsze? To sa moje kryteria. Za to ja bede rozliczal Platforme za 4 lata stojac nad urna do glosowania.

2007-10-24, Keeper

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.