Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2

Wrocław

Czy jest jaka kolwiek szansa na to, ze po kadencji Pana Dutkiewicza wróci Pan do nas do Wrocławia?? Bardzo kocham Wrocław i nie chciałabym aby rządziły nim nieodpowiedzialne osoby! A skoro jest to już druga kadencja Pana Rafała to na trzecia nie ma szans, ponieważ nie mógłby kondydować:( to teraz jedyna nadzieja w osobie, która postawiła Wrocław na nogi, na osobe, która jako jedna z naprawde nielicznych nie uciekła kiedy była powódź tylko była z Wrocławianami i nas wspierała, dzieki której mozemy chwalić sie Wrocławiem...oczywiscie dzięki Panu Rafałowi wszystko było kontynuowane (rónież swietny prezydent!!!).....) więc może da sie Pan namówić i znowu być z nami;p

2007-10-22, Marcin

Komentarze

Re: Wrocław

Olleo - Wtorek, 2007-10-23 ścieżka 07:13

Nie mam czasu teraz poszukac po ustawach, ale czy aby na pewno prezydenta miasta dotyczy to samo ograniczenie, co prezydenta panstwa? Przeciez Pan Bogdan byl prezydentem 11 lat, wiec jak sie wydaje, jakby 3 kadencje =)

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: Re: Wrocław

Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2007-10-23 ścieżka 10:45

Nie.

Olleo - Wtorek, 2007-10-23 ścieżka 11:33

Swoja droga ja sie zastanawiam, czy nie byloby lepiej (dla kraju, dla platformy), gdyby Pan Zdrojewski pozostal szefem klubu parlamentarnego PO, a byc moze nawet, po objeciu przez Tuska fotela premiera, szefem PO w ogole. Ministerstwo Obrony, choc na pewno wymagajace duzej pracy, do jakiej jest Pan Bogdan predysponowany, nie jest jednak pozycja eksponowana, a juz na pewno mniej wplywowa na partie i rzad.

Piotr Kowalski - Wtorek, 2007-10-23 ścieżka 15:56

Myślę, że w tej chwili Pan Bogdan jest bardziej potrzebny Polsce niż samemu Wrocławiowi. Przed Platformą stoi teraz ogrom pracy do wykonania a takich fachowców jak on jest "na wiejskiej" jak na lekarstwo - no może teraz po zwycięstwie platformy trochę więcej ;)

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.