Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1

Cieszę się z wygranej Tuska w debacie!!!!!

Niezwykle się cieszę z wygranej Tuska w debacie z Kaczyńskim! Tylko nie można popadać w euforię, lecz wytrwale walczyć do końca. Ciekawa jestem teraz miny Nelly Rokity. Przed debatą znowu cedziła o mitycznym dworze Tuska i porównywała Platformę do Związku Radzieckiego! Słyszał to Pan? Jeszcze twierdziła, że PO jest w rozsypce!Moim zdaniem mówi bzdury, ale teoretyzując - jeśli PO po wyborach się rozpadnie, znaczyłoby, że to partia ludzi bezideowych, karierowiczów. Przepraszam za mocne słowa, ale oby teoria nie zmieniła się w rzeczywistość. Tylko silna i zwarta Platforma ma szansę zmienić Polskę! PO pod kierownictwem PiSu to katastrofa. Mam nadzieję, że tak jak Pan wspaniale ratował Wrocław podczas powodzi, tak mam nadzieję, że jako przewodniczący klubu, już Pan buduje solidną tamę, by Platforma nie rozlała się po różnych partiach.Jeżeli tak bardzo nie lubicie Tuska, to poczekajcie ze zmianami do czasu gdy PO będzie naprawdę silna, bez względu na to czy wygracie czy przegracie wybory. Zmieniając teraz przywództwo poszlibyście na rękę Kaczyńskiemu, który o niczym innym nie marzy. Skoro Tusk taki "cienki" to czemu PiS tak pragnie jego ustąpienia?P.S. Mnie również, jak innym forumowiczom, nie podoba się sugerowanie PO-PiSu.

2007-10-13, gryfitka

Komentarze

Re: Cieszę się z wygranej Tuska w debacie!!!!!

Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-10-13 ścieżka 18:15

Sukces będzie ... mam nadzieję 21 pażdziernika. Dziś cieszymy się z sukcesu Donalda Tuska i mobilizujemy nasz elektorat.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.