Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #2

Kampania wyborcza c.d.

Panie Bogdanie, oglądałam wczoraj konwencję programową PO, w trakcie której przedstawiono 5 głównych filarów programowych. Proszę wybaczyć moją uwagę, ale zarówno sposób przedstawienia przez liderów PO, jak i treść założeń, była strasznie nudna. Odniosłam wrażenie, że hasła które padały, były wymuszone aktualną trudną sytuacją kampanii. Brak było emocji, silnego wewnętrznego przekonania liderów o tym, że święcie wierzą w to co głoszą. To nie były idee, a jedynie ich pozory... Przecież, powszechnie wiadomym jest, że wyborcy, podejmując swoje decyzje, kierują się głównie emocjami... Tak, jak wszyscy na tym forum, mam wielką satyfakcję, że czyta Pan nasze uwagi i spostrzeżenia. To bardzo cenna cecha. Umiejętnością słuchania zjednuje Pan sobie wielu ludzi.Serdecznie pozdrawiam:)P.S. Bardzo niedobry był "występ" Pana Nowaka w wieczornym wydaniu TVN24.

2007-10-6, Beata z Torunia

Komentarze

Re: Kampania wyborcza c.d.

Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-10-6 ścieżka 19:26

Czytam czytam... i staram się przekazywać dalej...

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.