Panie Bogdanie, PO wygrywa wybory, do sejmu nie wchodzi PSL, mamy do wyboru albo PiS albo LiD za jaka jest Pan koalicja? Proszę o jasną deklaracje, prosze aby Pan nie uciekł od odpowiedzi, za jaka jest Pan koalicja POLiDu czy POPiSu? System zero-jedynkowy
2007-10-5, prawicowiec
Komentarze
Re: Koalicja
Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-10-6 ścieżka 02:22
Mój pogląd w tej sprawie jest znany. Na forum powtórzę 22 października.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: Koalicja
prawicowiec - Sobota, 2007-10-6 ścieżka 11:19
no to z niecierpliwością czekam na odpowiedz, ps. co Pan uważa o swoich rywalach czyli jedynce PiSu i LiDu we Wrocku?
Re: Re: Koalicja
gryfitka - Sobota, 2007-10-6 ścieżka 18:54
Mój pogląd zwykłego wyborcy PO jest taki: NIGDY koalicji PO-PiS!!! Zawsze miałam poglądy prawicowe. Nigdy nie utożsamiałam się z komuną. Przyszedł jednak jeden moment w moim życiu, kiedy trzeba było "ubrudzić gronostajowe futerko". A były to przed laty podczas wyborów na prezydenta miasta Słupska, kiedy to do II tury przeszedł byly PZPRowiec Maciej Kobyłiński i LPRowiec Robert Strąk. I co miałam robić? Nie iść na wybory? Przecież jaki jest Robert Strąk każdy widzi! Miałam los mojego miasta zostawić w rękach Strąka? Z ciężkim sercem, ale oddałam głos na Kobylińskiego. I dobrze zrobiłam. Miasto kwitnie. W obecnej sytuacji w kraju tworzenie koalicji PO-PiS byłoby takim głosowaniem na Strąka. Prawdę mówiąc byłoby końcem Platformy. PO zawsze kojarzyła mi się z przyzwoitością. A tej cechy w PiSie nie ma. Poniżanie, pogarda wobec przeciwników, nieprawdopodobny cynizm, zasada "cel uświęca środki" obowiązujące w PiSie nie powinny być absolutnie akceptowane w PO. Nie rozumiem też, że o LiDzie mówi się "komuchy". Jakimi komuchami są ludzie z Partii Demokratycznej?! Jakim prawem "wielka opozycjonistka" Gilowska śmie mówić o LiDzie "postkomuna" skoro są w nim Mazowiecki, Geremek, Onyszkiewicz, Lis, Lityński, Celiński, Pinior?! Uważam, że w tej sytuacji RATUNKIEM dla Polski jest koalicja PO-LiD i jeszcze PSL (jeśli wejdzie do Sejmu).
Re: Koalicja
prawicowiec - Sobota, 2007-10-6 ścieżka 21:58
pewnie gryfitka to jakiś członek młodzieżówki LiDu i nagania na forum pana Zdrojewskiego:) sio!
Zamieść nowy komentarz