Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2

KONSOLIDACJA

Niestety macie za mało czasu na zdobycie przejęcie części PIS-owskiego elektoratu. Szkoda, że nie daliście im czasu na całkowitą kompromitację, do której nieuchronnie zmierzali. Rozumiem, że było to podyktowane koniecznością zatrzymania narastającego bajzlu jaki zapanował w rządzie, ale dopiero po wyborach może się zacząć prawdziwy BAJZEL. Przedstawiciele i wizytówki naszego narodu Jarosław i Lech K odzwierciedlający prawdziwą naturę gros Polaków pełną kompleksów, które są kolebką mściwości, zawiści i agresji nie spoczną na laurach. Przez 2 lata swojego panowania doprowadzili do skłócenia społeczeństwa (wystarczy przejrzeć fora internetowe), po wyborach będzie jeszcze gorzej. Jeśli PO i pozostałe znaczące partie ( LiD i PSL), które przejdą w wyborach nie skonsolidują swoich poczynań i nie będą działać ramię w ramię nowy rząd będzie skazany na porażkę. Czas schować do kieszeni ambicje, wzajemne animozje, zapomnieć o przeszłości i zacząć kierować się wyłącznie dobrem kraju. Ale czy WAS na to stać?Swoje słowa kieruję do Pana gdyż uważam, że jest Pan jedną z nielicznych osób, które posiadają polityczną klasę ( z resztą nie tylko polityczną ) i mógłby Pan dużo zrobić w tym kierunku. Pozdrawiam serdecznie : )

2007-09-13, Małgorzata z Warszawy

Komentarze

Re: KONSOLIDACJA

Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-09-15 ścieżka 01:53

Odpowiedzialność za kraj, za naszą Ojczyznę wymaga od czasu do czasu nadzwyczajnej pamięci, a w innych wręcz odwrotnie. Ważne by wiedzieć, kiedy zapomnieć, a kiedy trzeba dobrze pamiętać. Mam wrażenie, iż jesteśmy w stanie pokonać wiele przeszkód .... ale nie wszystkie. Po prostu do doskonałości trochę nam brakuje.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: Re: KONSOLIDACJA

Małgorzata z Warszawy - Niedziela, 2007-09-16 ścieżka 00:12

Jestem po towarzyskim spotkaniu z moimi znajomymi, dotychczasowymi zwolenikami PO. Po incydencie z Rokitami byli skłonni głosować na PSL. Mam nadzieję, że zdołałam ich przekonać do zmaiany stanowiska i pozostania przy PO. Wszyscy, mimo wszystko współczujemy Panu Rokicie. Uważam, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Z czasem taki obrót sprawy wyjdzie na dobre Waszej partii. A dzisiejsze przemówienie na konwencji wyborczej Donalda Tuska było wyśmienite. Gratulacje!!!

Re: KONSOLIDACJA

Małgorzata z Warszawy - Sobota, 2007-09-15 ścieżka 11:43

Nie będę komentowała wczorajszych wydarzeń, które potwierdziły powód mojego negatywnego nastawienia do Państwa Rokita. Stało się."Ważne by wiedzieć, kiedy zapomnieć" Obecnie tylko te słowa do mnie przemawiają i mam nadzieję, że do wielu innych "świadomych" wyborców, którzy nie będą mieli za złe tego, że dla dobra przyszłości kraju PO skłoni się ku koalicji z partiami,które do tej pory były "na cenzurowanym ".

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.