Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2

Problem z wyborem. Na kogo głosować???

Witam, jestem zniesmaczona i zdezorientowana tym co się dzieje na naszym "politycznym podwórku".Zbliżają się wybory a ja nie wiem na którą z partii mam głosować ( oczywiście nie biorę pod uwagę partii PIS, która jest zagrożeniem dla demokracji ).W poprzednich wyborach głosowałam na PO, do niedawna też miałam taki zamiar,ale obecnie straciłam poczucie słuszności wyboru.Osoba Pana posła Rokity ( wątpliwa wizytówka PO ) juz dawno straciła w moich oczach na wartości. Ten człowiek kala "własne gniazdo".Swoim zbyt niezależnym i często wręcz niemądrym postępowaniem robi dużo złego i psuje wizerunek PO, nie mówiąc już o jego żonie Nelly, której publiczne wypowiedzii jak dla mnie są jakimś bezsensownym bełkotem. W Waszej partii jest wiele osób godnych szacunku, a w szczególności cenię Panią Julię Piterę i Pana Panie Bogdanie, ale jako całość jesteście mdli. Brakuje Wam konkretnego i jasnego programu a przede wszystkim charyzmatycznego lidera. Boję się,że PIS znowu wygra i nastapi "powtórka z rozrywki". Niestety ten scenariusz jest bardzo prawdopodobny, szkoda tylko kasy podatników :(

2007-09-12, Małgorzata z Warszawy

Komentarze

Re: Problem z wyborem. Na kogo głosować???

Bogdan Zdrojewski - Środa, 2007-09-12 ścieżka 22:20

Cenię każdą opinię, wszystkie czytam, czasem odpowiadam. Mam też wrażenie, iż zbyt wiele w polityce chaosu, stąd trudność w komunikowaniu. Dziękując za komplementy powiem dziś jedynie tak:..............Brak wyrazistości albo ostrość ... Każdy wybór jest zły. Czas kampanii dla mnie i wielu osób jest najgorszy do ocen. Apeluje o ... PAMIĘĆ ! wspomnienie tego, co działo się w ostatnich kilkunastu miesiącach, następnie przegląd stron internetowych, trochę statystyk i ... wybór właściwych osób. Ale przede wszystkim wybór. Najgorszym rozwiązaniem jest pasywność. Za wpis dziękuję.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.