(do publikacji)Szanowny Panie Przewodniczący,Przeglądając serwisy internetowe różnych partii stwierdzam, że niestety strona PO nie wypada najlepiej. Myślę, że współcześnie przejrzystość i komunikatywność strony jest bardzo ważna, gdyż to ważny element dotarcia do wyborców, szczególnie młodych. Nie jestem ekspertem, mogę jedynie oceniać to jako użytkownik (proszę jednocześnie osoby "siedzące w tym temacie" o wypowiedź bardziej fachową). Do wielu informacji trzeba długo docierać (np. każdy szczebel władz PO jest opisany oddzielnie zamiast np. w formie listy), nieprzejrzyste są także aktualności, w których trudno się rozeznać. Niewyeksponowany dostatecznie jest najnowszy program PO, ale trzeba go szukać w osobnym dziale. Poza tym strona powinna zmieniać swoj wygląd co jakiś czas (np. w logo strony zmieniające się obrazy, nowe hasła). Nie jest też wysyłany do zarejestrowanych biuletyn informacyjny, który powinienem dostawać. Zapraszam na strony LiDu, PiSu i PD. Warto przed wyborami to zmienić. P.S. Oczywiście stronę powinien też mieć p. Tusk i regiony (Bydgoszcz np. nie ma).
2007-09-11, Jerzy Bydgoszcz
Komentarze
Re: Strona internetowa PO
Bogdan Zdrojewski - Środa, 2007-09-12 ścieżka 00:21
To też się zmienia. Już można wejść (równolegle) na nową stronę internetową klubu parlamentarnego PO - zachęcam do uwag, bo jeszcze pracujemy nad właśnie poprawą komunikatywności i klarowności.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Zamieść nowy komentarz