Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4

Proszę o wotum nieufności dla Rządu! Proszę...

Witam Pana,mam prośbę w związku z tym "cyrkiem", którego niestety jesteśmy świadkami... Proszę przekonać Pana Donalda, że układanie się w najlepszej wierze z PiSem, nie jest dobre, a nawet tragiczne w skutkach...jak pokazały wybory z 2005r. Wiele osób z mojego otoczenia jest zmęczonych, a nawet zdenerwowanych próbami rozmów z Prezydentem RP, który tak naprawdę jest reprezentantem Brata i członkiem jego partii. Dlaczego o tym mówię? Ponieważ, w moim środowisku zaczynają przeważać głosy o odejściu od popierania Platformy ze względu na "miękką politykę wobec PiS" i nie wystarcza już sympatia do Pana, czy do Donalda Tuska.. boję się, że ludzie odejdą od PO na rzecz Demokratów Pana Frasyniuka.. Czy nie można wzmocnić wizerunku Liderów PO?? Trochę ikry i mniej delikatności, szczególnie wobec PiS.Pozdrawiam i wierzę, że Pan wyciągnie właściwe wnioski. Sondaże to nie wszystko - 2005r pokazał jak niewiele znaczą.Ze swojej strony mogę obiecać, że będę robił wszytko by wzmocnić ducha wiary w PO wśród moich znajomych oraz nagłośnię sprawę wyborów na wyspach i innych krajach, w których przebywają-aby przyjechali na wybory czy głos oddali w konsulatach.

2007-08-10, Piotr Korniak

Komentarze

Re: Proszę o wotum nieufności dla Rządu! Proszę...

Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-08-11 ścieżka 23:55

Dziękuje za opinie.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.