Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2

Głosowałem na POPiS

Wydarzenia ostatnich dni są dla mnie wstrząsające. Liczyłem że po latach fatalnych rządów komunistów PO wraz z PISem utworzą pierwszy rząd dbający o Polskę. Brudne chwyty, kłamstwa i współpraca z partiami o - delikatnie mówiąc - nieuczciwych intencjach podważyły moją nadzieję. Głosowałem na Pana i proszę, a właściwie błagam w imieniu swoim, mej rodziny i zmarłego niedawno Ojca o litość : porozumcie się ! Ośmielę się przedstawić mój punkt widzenia : rząd p. Marcinkiewicza jest bardzo bliski zdrowego kompromisu, konieczne jest jeszcze oddanie Platformie prawo wyboru ich przedstawicieli we władzach Sejmu i Senatu RP. Proszę ...PS. List podobnej treści będę starał się przesłać do wszystkich Posłów i Sentarów RP z PO i PiS. Będę również starał się namawiać wszystkich znajomych do proszenia naszych parlamentarzystów by nie zapominali o swoich wyborcach. TO JEST NASZ KRAJ ! Mam nadzieję że przeczyta Pan ten list i nie wyrzuci jego niezdarnego ale jednak ważnego przesłania do śmieci ...

2005-10-30, Zbigniew Sobkiewicz

Komentarze

Re: Głosowałem na POPiS

Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2005-11-8 ścieżka 12:18

Po pierwsze nie wyrzucam żadnych listów. Wszystkie czytam i to uważnie. Z jednym mam problem : szybkością odpowiedzi, a w kilku przypadkach z samymi odpowiedziami. Listów otrzymuje bowiem niezwykłą ilość, a każdy chcę przeczytać osobiście - tak jak to robiłem za czasów prezydentury. Jak odpowiadam to także czynię to własnoręcznie. Odpowiadając zaś na postulat, pytanie, prawie zarzut odpowiem: nie było w mocy PO pokonać ofertę Andrzeja Leppera. PO PROSTU DLA PIS była z jakichś powodów lepsza.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: Re: Głosowałem na POPiS

Pirix - Czwartek, 2005-11-17 ścieżka 21:09

Niestety dogadanie się PiS z Samoobroną i LPR było lepsze dla pierwszej z wymienionych partii. Niestety dla Polski, ponieważ uważam, że koalicja PiS-PO przyniosłaby o wiele lepsze efekty. Ale sytuację mamy jaką mamy i w związku z tym, życzę Panu i wszystkim posłankom oraz posłom PO aby zawsze udało się Wam zablokować złe ustawy poddane pod głosowanie Sejmu RP.

Re: Re: Re: Głosowałem na POPiS

Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2005-11-19 ścieżka 22:46

Podzielając opinię dodam, iż: nie przeoczymy żadnej dobrej inicjatywy a głupotom będziemy się przeciwstawiać ! Liczę przy tej pracy na poparcie i... serdecznie pozdrawiam

Re: Re: Re: Re: Głosowałem na POPiS

Tadeusz Łyszczarz - Niedziela, 2006-01-22 ścieżka 12:23

I tu trzymam za słowo.A pierwsza głupota jaką musicie obalić to propozycja J.Kaczyńskiego o 1/2roku spokoju i braku sprzeciwu innych ugrupowań przy wprowadzaniu dyktatury.

lepsza oferta...

Paweł M - Czwartek, 2006-02-23 ścieżka 12:52

Panie Prezydencie, kontynuując Pański wątek o "lepszej ofercie dla PISU" myślę sobie przewrotnie, że Kaczyńscy skorzystali z wolnorynkowej możliwości kupna tam, gdzie po prostu taniej. I pomyśleć, że znaczna część sukcesu wyborczego PIS oparta była o przyklejanie nam metki liberałów. I oto wyszło szydło z worka: a gdzie stosunek jakości do ceny? a gdzie "corporate responsibility"? Bardzo prymitywny ten liberalizm w wydaniu partii Kaczyńskich, nieprawdaż? POzdrawiam serdecznie, Paweł

Re: lepsza oferta...

Bogdan Zdrojewski - Środa, 2006-05-24 ścieżka 15:21

Przepraszam za późną odpowiedź. Po prostu zgadzając się z opinią, po prostu przyjąłem ją do wiadomości. Serdecznie pozdrawiam.

Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2005-11-8 ścieżka 12:46

Nie wiem dlaczego nie dochodzą moje odpowiedzi do Pana. Ta jest trzecia. Proszę o potwierdzenie jej odbioru

IVO - Wtorek, 2005-11-8 ścieżka 13:04

Podzielam opinię Pana posła.

Re: Re: Głosowałem na POPiS

Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2005-11-8 ścieżka 13:09

Bardzo dziękuje i pozdrawiam

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.