Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #4

Wrocławska PO

Witam,Panie Bogdanie, nie wiem na ile interesuje się Pan bieżącą polityką PO w regionie, ale mam pytanie, czy pan Protasiewicz (na którego notabene głosowałem do PE) nie powinien ponieść odpowiedzialności za wyjątkowo niskich lotów kampanię przeciwko Rafałowi Dutkiewiczowi?W mojej ocenie odebrała ona sporo głosów PO zarówno do rady miasta jak i do sejmiku województwa.W tej sytuacji najrozsądniej byłoby:1) zmienić przewodniczącego PO w regionie2) przystać na koalicję w radzie miasta3) zaprosić komitet Dutkiewicza do koalicji w sejmiku województwajeśli te ruchy nie zostaną wykonane a Rafał Dutkiewicz przystąpi do stowarzyszenia PjN w co nie wątpię - PO może w następnych wyborach parlamentarnych stracić mnóstwo wyborców,pozdrawiam,Marcin Sawicz

2010-11-23, Marcin Sawicz

Komentarze

PO Wrocław

Eleonora - Poniedziałek, 2010-11-29 ścieżka 22:16

Mam inne wrażenie: zbyt wielu Pana Ministra kolegów chcialo ładnej konfrontacji: Dutkiewicz - Zdrojewski. Nie wyszło. Żona pana ministra została kandydatką do sejmiku. To oznacza koniec tez ewentualnej konfrontacji w RM Wrocławia. Osobiście gratuluje. Ale w mieście jest tak: ratusz ma pretensje że Zdrojewski w ogóle widzi wady ratusza, a PO złe, że atak na ratusz był zanadto merytoryczny i zbyt wstrzemiężliwy. Polska.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: PO Wrocław

Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2010-11-30 ścieżka 10:33

Proszę wybaczyć, ale te wątpliwości, oceny, diagnozy sytuacji pozostawię już bez komentarza. Dla mnie ważny jest Wrocław i jedynie z tej perspektywy uczestniczę w dyskusjach, kampaniach i ewentualnych potyczkach.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.