Panie Bogdanie czas na zmiany i wierzę w Pana i jak D. Tusk zostanie prezydentem RP w 2010 to zapewne zostanie Pan przewodniczącym PO. Na sam koniec radziłbym rekonstrukcję gabinetu cienii:rzecznik ds. finansów zamiast Zb. Chlebowskiego Janusz Jankowiak, rzecznik ds. rozwoju regionalnego zamiast T. Szczypińskiego J. Olbrycht, rzecznika ds. gospodarki połączyć z rzecznikiem ds. skarbu i powinien zostać A. Szejnfeld, rzecznik ds kultury tu powinna być wybitna osobowość, która by przyciągnęła nowy elektorat np. L. Możdżer czy Zb. Preisner. No i na sam koniec rzecznik ds. pracy i polityki spolecznej to proponowalbym R. Gwiazdowskiego albo M. Staniszewskiego. Czasami zamiast polityków trzeba przedstawić wybitnych ekonomistów, którzy by byli dowodem, że dla PO liczą się wyłącznie kompetencje, a nie etykietka partyjna. Pozdrawiam
2007-02-3, Maksymilian
Komentarze
Re: Analza 2
Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2007-02-6 ścieżka 00:17
Przepraszam bardzo, iż nie na każdy post odpowiadam. Zdarza się tak, iż są one wyrazem własnych opinii i tak powinny być odbierane.
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: Analza 2
Olleo - Wtorek, 2007-02-6 ścieżka 07:22
Nie wiem, jak kolega Maksymilian, ale dla mnie wazniejsze jest to, iz Pan to czyta, niz to, czy Pan odpowie.Pozdrawiam
Re: Re: Re: Analza 2
Bogdan Zdrojewski - Piątek, 2007-02-9 ścieżka 00:27
Staram się jak mogę.... Dzięki za uznanie.
Zamieść nowy komentarz