Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1

Co ze stolicą?

Panie Przewodniczący,Jestem rodowitym mieszkańcem Wrocławia i się cieszę, że mamy takiego prezydenta jak Rafał Dutkiewicz, a wcześniej, kiedy był Pan. Z niepokojem obserwuje sytuację w stolicy. Mam wielu przyjaciół, którzy są wyborcami Platformy i mieszkają we Warszawie, ale nie byli zadowoleni z wyboru kandytata na stanowisko prezydenta pani Gronkiewicz, dlatego czy nie byłoby lepiej dla samej PO wystawić kandytata w nowych wyborach, które prawdopodobnie się odbędą pana profesora Leszka Balcerowicza albo pana Blikle, którzy wg mnie lepiej by się sprawdzili na stanowisku prezydenta m.st. Warszawa. Życzę owocnej pracy w samym klubie PO jak i w Sejmie. Moje uszanowanie M. Sanguszek

2007-01-25, Adam Margański

Komentarze

Re: Co ze stolicą?

Bogdan Zdrojewski - Sobota, 2007-01-27 ścieżka 01:01

Szanowni Państwo,(w tym Pan M. Sanguszek), w ostanim czasie otrzymuję ogromną ilość opinii, w tym sporo zastrzeżonych do mojej wyłącznej wiadomości. Szanuję ten fakt, ale zaznaczam: nie toleruje kompletnych, klasycznych anonimów. Proszę też o zaznaczanie, jakie informacje posiadają zastrzeżenie : nie do prezentacji publicznej. Nie chciałbym nikogo urazić, żadnej informacji, opinii nadużyć.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.