Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #4

Gratulacje!

Serdecznie gratuluję wyboru na szefa klubu parlamentarnego PO. Jestem Wrocławianinem, projektantem konstruktorem. Spotkałem Pana parę razy na uroczystych odbiorach paru budynków, które projektowałem, min. budynku firmy ASCO na ul. Piłsudskiego. Przesyłając te gratulacje, chciałem jednocześnie wyrazić nadzieję na to, że posłowie PO zaczną się wreszcie zachowywać merytorycznie i podejmą współpracę z PiS-em, a ci, którzy nadal nie mogą się wyleczyć z chorej postawy wobec tej partii odejdą w niepamięć. Marzę ciągle jeszcze o koalicji tych dwóch partii (PiS + PO) i odsunięciu od władzy Samoobrony i LPR.Życzę Panu, aby udało się uspokoić atmosferę i do tej współpracy doprowadzić, bo "zgoda buduje, niezgoda rujnuje". Cieszę się z tego, że nasz Wrocław ma godnego następcę w osobie prezydenta Dutkiewicza i, że tak dynamicznie idzie do przodu. Pan pewnie też przynajmniej z tego ma radość. Wierzę, że sobie Pan poradzi i doprowadzi do współpracy, jak niegdyś we Wrocławiu.Kazimierz Kociołek

2006-12-6, Kazimierz Kociołek

Komentarze

Re: Gratulacje!

Bogdan Zdrojewski - Czwartek, 2006-12-28 ścieżka 07:54

Pamiętam. Dziękuje i pozdrawiam. A tak na marginesie: oczywiście wszyscy jesteśmy dumni z pozycji Wrocławia, mamy też świadomość, iż jest to rezultat wysiłku całej zbiorowości. Co zaś do życzeń powiem tak: stać nas na dobre projekty polityczne i każdy powinien dołożyć swoją cegiełkę do tego by w sposób naturalny szans Polski na normalność i szybki rozwój nie marnować.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.