Gratuluje wygranych wyborow.Musze przyznac, ze zadowolony jestem z Pana wygranej. Postawy jak w 97 roku czy styczniu 2000 sa tak zadkie w polskiej polityce, ze nie pozostaje nic innego niz miec nadzieje, ze do PO wprowadzona zostanie nowa jakosc prowadzenia polityki. Chetnie widzialbym mniejsza ilosc oskarzen i wpadania w prowokacje a wieksza ilosc czynow majacych na celu dobro naszego kraju. Czyli to, za co cenilem Platforme przed podwojnymi wyborami a czego proporcja aktualnie nieprzyjemnie przechyla sie w strone agresji politycznej. Czyli upodabnianie sie do PiSu :( Nie jestem jakims wybitnym obserwatorem polskiego zycia politycznego i nie wiem, czy bycie w opozycji w takich warunkach jak jestescie teraz nie wymusza takiej postawy, ale naprawde milo byloby mi zamiast niekonstrultywnej krytyki zobaczyc czasem (czesciej niz aktualnie) jakas alternatywna propozycje etc.pozdrawiam
2006-12-6, Prado
Komentarze
Re: Gratulacje. Nowe stanowisko w PO.
Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2006-12-12 ścieżka 21:17
Bardzo dziekuję, także za uwagi i opinie. Dodam, iż już w tym tygodniu zamierzam uruchomić trzy inicjatywy ustawodawcze. Lekko zmodyfikujemy nasz udział w debacie budżetowej tak, by była bardziej konstruktywna z wnioskami proinwestycyjnym, a także dość szybko uruchomimy ścieżkę legislacyjną na poprawę "Bubli" (np. veto wojewodów}
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Zamieść nowy komentarz