Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4

Odnośnie programu "Młodzież kontra..."-wspomnienie

Kiedy był Pan w programie "Młodzież kontra...Czyli pod ostrzałem", siedziałam na widowni, gdyż zawsze chciałam zobaczyć i usłyszeć Pana na żywo! Muszę przyznać, że wcześniej nie miałam odwagi napisać tego, iż bardzo ta debata w Pańskim wykonaniu mi się podobała! Naprawdę, bo rozwiała moje wątpliwości na temat obrony narodowej w Polsce (ogólnie wojska i wszystkich innych spraw). Zapewniam, że poszłabym jeszcze raz, gdyby Pan pojawił się w programie. Muszę stwierdzić, że jest Pan ciekawą osobą. (PS. Nie wiem, czy będzie mnie Pan kojarzył, ale po programie zamieniłam z Panem słowo i poprosiłam o możliwość zrobienia sobie z Panem zdjęcia.)Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w pracy!(Ewelina -Kraków, fanka PO). :-)

2006-12-3, Ewelina 16lat (Kraków)

Komentarze

Re: Odnośnie programu

Bogdan Zdrojewski - Poniedziałek, 2006-12-4 ścieżka 18:48

Jestem Pani bardzo wdzięczny za sympatyczną opinię i komplementy. Przyznam, iż w każdym spotkaniu z młodzieżą odczuwam i sporą tremę i jednocześnie duże ,co w ogóle mnie spotka. Jest tak, gdyż młodzi ludzie myślą generalnie "dłuższą perspektywą". Także w tym spotkaniu miałem odczucia niezwykle pozytywne. Rzadko bowiem zdarza się, iż w jedej godzinie pojawiła się tyle pozytywnego myślenia o Polsce. Przyznam też, iż niezwykle ważny jest dla mnie klimat po... w tym wypadku po audycji. Zdjęcia, takie rozmowy jak z Panią, czy też dodatkowe pytania są tym prawdziwym probieżem odbioru programu. Tym bardziej dziękuję i pozdrawiam.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.