Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #1

Kiedy decyzje dotyczące inwestycji ?

Jestem z Bielska Białej. Wiem, że tu wielkie oczekiwanie na wiadomości dotyczące podziału środków europejskich. wynika to przede wszystkim ze złożonego wniosku przez szkołę artystyczną. Obiecał Pan, iz decyzje zapadną najpóżniej na początku lutego. Czy rzeczywiście i jakie mam szanse Bielsko Biała? Czy moze będzie tak, iż wszystko zabierze "Warszawa" ? Wierzę, że będzie inaczej, ale proszę też temu zdarzeniu pomóc.

2009-01-13, Arkadiusz Kozłowski

Komentarze

Re: Kiedy decyzje dotyczące inwestycji ?

Bogdan Zdrojewski - Środa, 2009-01-14 ścieżka 21:26

Dotrzymam obietnic i wszystkie decyzje bedą gotowe na koniec stycznia. Ogłosimy je na konferencji prasowej w pierwszych dniach lutego. Zapewniam też, iż rozkład wniosków będzie bardzo szeroki zarówno geograficznie, jak i również w zakresie kierunków, specjalności, rodzajów aktywności.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: Re: Kiedy decyzje dotyczące inwestycji ?

IVO - Piątek, 2009-01-30 ścieżka 19:36

Interesuje się szczególnie inwestycjami. Raczej poza kulturą. Wlazłem na tę stronę nieco przypadkiem. Ale mam dobre wrażenie ! Ale też pytanie: Ile umów podpisze Pan w tym roku ? I ile z planowanych wydatków w roku 2009 z środków europejskich Pan Minister wyda ? Najlepiej w procentach w stosunku do planu !

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.