Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #2

Kwalifikacje bibliotekarskie

Szanowny panie Ministrze!Mam pytanie odnoście stwierdzania kwalifikacji zawodowych i uznania wykształcenia za bibliotekarskie!Wiem iż istnieje WYKAZ SZKÓŁ WYŻSZYCH, SZKÓŁ I INNYCH FORM KSZTAŁCENIA, KTÓRYCHUKOŃCZENIE UZNAJE SIĘ ZA WYKSZTAŁCENIE BIBLIOTEKARSKIE I PRZYGOTOWANIEPEDAGOGICZNEjednakże wraz ze swoim przypadkiem i innych koleżanek po fachu spotkałyśmy się ze swoistą dyskryminacją naszego kierunku studiów. no i kilkoma absurdami w tymże wykazie.Do kogo możemy się udać o wyjaśnienie tej kwestii?Z góry dziękuję za odpowiedz!Ania

2008-07-26, Ania

Komentarze

Re: Kwalifikacje bibliotekarskie

Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2008-07-27 ścieżka 19:52

Proszę zapytanie skierować bezpośrednio do mnie. Pozdrawiam

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Re: Re: Kwalifikacje bibliotekarskie

Anna Narloch - Środa, 2008-08-27 ścieżka 15:21

Szanowny Panie Ministrze,Próbowałam wysłać tekst mojego pytania, niestety za każdym razem przekraczam 2000 znaków. Czy istnieje jakiś inny sposób wysłania zapytania niż dzielenie tekstu na kilkanaście części? tym bardziej, iż nie chciałaby aby dokument w tej postaci był widoczny w internecie gdyż zawiera moje dane osobowe.Pozdrawiam, ania

Re: Re: Re: Kwalifikacje bibliotekarskie

Bogdan Zdrojewski - Piątek, 2008-08-29 ścieżka 14:43

Najlepiej wprost na adres MKiDN, na moje nazwisko - całą pocztę adresowaną do mnie "imiennie" czytam.

Re: Re: Re: Re: Kwalifikacje bibliotekarskie

anna - Poniedziałek, 2008-09-8 ścieżka 09:29

Szanowny Panie Ministrze,Wysłałam moje zapytanie na adres webmaster@mk.gov.pl.Mam nadzieję że wiadomość trafi do Pana.Pozdrawiam serdecznie,Ania

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.