Szanowny panie Ministrze!Mam pytanie odnoście stwierdzania kwalifikacji zawodowych i uznania wykształcenia za bibliotekarskie!Wiem iż istnieje WYKAZ SZKÓŁ WYŻSZYCH, SZKÓŁ I INNYCH FORM KSZTAŁCENIA, KTÓRYCHUKOŃCZENIE UZNAJE SIĘ ZA WYKSZTAŁCENIE BIBLIOTEKARSKIE I PRZYGOTOWANIEPEDAGOGICZNEjednakże wraz ze swoim przypadkiem i innych koleżanek po fachu spotkałyśmy się ze swoistą dyskryminacją naszego kierunku studiów. no i kilkoma absurdami w tymże wykazie.Do kogo możemy się udać o wyjaśnienie tej kwestii?Z góry dziękuję za odpowiedz!Ania
2008-07-26, Ania
Komentarze
Re: Kwalifikacje bibliotekarskie
Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2008-07-27 ścieżka 19:52
Proszę zapytanie skierować bezpośrednio do mnie. Pozdrawiam
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: Kwalifikacje bibliotekarskie
Anna Narloch - Środa, 2008-08-27 ścieżka 15:21
Szanowny Panie Ministrze,Próbowałam wysłać tekst mojego pytania, niestety za każdym razem przekraczam 2000 znaków. Czy istnieje jakiś inny sposób wysłania zapytania niż dzielenie tekstu na kilkanaście części? tym bardziej, iż nie chciałaby aby dokument w tej postaci był widoczny w internecie gdyż zawiera moje dane osobowe.Pozdrawiam, ania
Re: Re: Re: Kwalifikacje bibliotekarskie
Bogdan Zdrojewski - Piątek, 2008-08-29 ścieżka 14:43
Najlepiej wprost na adres MKiDN, na moje nazwisko - całą pocztę adresowaną do mnie "imiennie" czytam.
Re: Re: Re: Re: Kwalifikacje bibliotekarskie
anna - Poniedziałek, 2008-09-8 ścieżka 09:29
Szanowny Panie Ministrze,Wysłałam moje zapytanie na adres webmaster@mk.gov.pl.Mam nadzieję że wiadomość trafi do Pana.Pozdrawiam serdecznie,Ania
Zamieść nowy komentarz