Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #1

Kamień Pomorski

Szanowny Panie Ministrze. Chciałbym poruszyć problem Kamienia Pomorskiego i placu katedralnego uznanego rozporządzeniem za pomnik kultury. potrzebuje on wsparcia finansowego ze względu na dużą ilość zabytkowych budynków. Parafia razem z władzami miasta w jednym z tych budynków tworzy właśnie muzeum. Jestem osobą blisko związaną z troską o plac katedralny. Czy udałby się zaplanować wizytę Pana ministra w Kamieniu Pomorskim w uzgodnieniu z burmistrzem oraz księdzem dziekanem, żeby zapoznać Pana Ministra z problemami placu katedralnego.Pozdrawiam.

2008-06-27, Galaxionik

Komentarze

Re: Kamień Pomorski

Bogdan Zdrojewski - Piątek, 2008-06-27 ścieżka 19:42

Moje wizyty w różnych miejscach kraju są wręcz obowiązkiem. Oprócz Krakowa (3 wizyty) , Łodzi (dwie wizyty), Gdańska (trzy wizyty), Białegostoku, Poznania, etc... odwiedziłem także Sanok, Elbląg, Jarosław, Sopot, etc. Problem jest:: czas, właściwa koordynacja, rzeczywista potrzeba i... dobry organizator. Z różnych powodów musiałem odmówić wizyt w kilku miastach, gdzie skala potrzeb była zbyt słabo poparta własnym wkładem, zaangażowaniem etc. . Liczę na to, iż w tym przypadku będzie inaczej - wówczas: przyjadę!

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.