przetestowalem strone www.po.org na okolicznosc byciia aktywnym z PO. I slowo wk... to malo. Jeli ktos bedzie was chcial poprzec, albo nie daj Boze wstapic do PO to po tej probie powinien skonczyc. W dobie internetu, spolecznosci komórkowych jestrescie gleboko w lesie (nb nic sie nie zmienilo od 2002 roku kiedy wypisalem deklaracje poparcie z komórka, na która pies z kulawa noga sie nie odezwal. Jesli bedziecie budowac takie bariewry to was po proistu ludzie oleja. wyborca , popierajacy potrzebuje poczucia przynaleznosci do grupyi wspolnego dzialania. PiS daje takie odczucie (wprawdzie jest to poczucie dzialania w hordzie, ale daje) a wy? Obudzcie sie to jasnej cholery. Moze ktos rozpusci info jak mozna wspolnie cos zrobic? patrzylem tez na forum malopolskie (skad pochodze) Identyczna kiszka. Pozdrawiam serdecznie.
2008-06-25, KAP
Komentarze
Re: Badz aktywny
Bogdan Zdrojewski - Czwartek, 2008-06-26 ścieżka 18:21
Jakby było bez "ozdobników" brzmiało by bardziej wiarygodnie. Ale przeczytałem z uwagą !
Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz
Re: Re: Badz aktywny
KAP - Piątek, 2008-06-27 ścieżka 13:38
te ozdobniki to emocje które mnie mnie poniosly ze soba....
Re: Re: Badz aktywny (II)
KAP - Piątek, 2008-06-27 ścieżka 13:40
... i a propos wiarygodnosci, prosze samemu spróbowc. Jesli sie pomylilem, obiecuje tu odszczekac. pozdrawiam.
Re: Re: Re: Badz aktywny (II)
Bogdan Zdrojewski - Piątek, 2008-06-27 ścieżka 19:43
Jestem cierpliwy... poczekam... i pozdrawiam.
Re: Re: Re: Re: Badz aktywny (II)
KAP - Piątek, 2008-07-25 ścieżka 12:37
patrzylem na strone www.po.org ("badz aktuywny") dalej konia z rzedem temu kto chcialby cos z wami razem zrobic. w spoleczenstwie , w którym najkaktywniejsza, najmlodsza ( i na dodatek naturalny elektorat PO) ma dostep do internetu wykazuje niniejsze jakis przejmujacy brak profesjonalizmu. no chyba ze tonie jest strona PO....
Re: Re: Re: Re: Re: Badz aktywny (II)
Bogdan Zdrojewski - Środa, 2008-08-27 ścieżka 22:58
Sceptycyzm : tak, pesymizm : nie. To zawsze oznacza porażkę.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Badz aktywny (II)
KAP - Czwartek, 2008-08-28 ścieżka 16:17
no odezwali sie do mnie mailem. Spróbuje sie umówc. Zwracam czesciowo honor. Ale strona dalej nie zacheca. Pozdr.KP
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Badz aktywny (II)
Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2008-10-26 ścieżka 18:52
Będzie lepiej. Teraz : brak czasu na korekty ! Dziękuję.
Zamieść nowy komentarz