Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #4Bogdan Zdrojewski #2

Wypadek

Slyszalem, ze mial Pan wypadek samochodowy? Mam nadzieje, ze nic sie Panu nie stalo, tak pisza gazety ale nie wiem czy mozna im do konca ufac. Wiem, ze wina lezala po stronie kobiety jadacej za Panem. Szkoda auta troche. Nie podobay mi sie niektore komentarze w forach pod artykulami, widac ludzka zawisc i nieprzyjazne nastawienie. Nie rozumiem za bardzo tego. Przykre to gdy czlowiek stara sie robic cos nie tylko dla siebie ale i dla sporej grupy spolecznej. Zycze samych sukcesow, mniej zawistnych ludzi, zdrowia dla Pana i rodziny.

2008-04-28, Warszawiak

Komentarze

Re: Wypadek

Bogdan Zdrojewski - Wtorek, 2008-04-29 ścieżka 08:42

Bardzo dziękuje. Każde zainteresowanie w takich wypadkach to coś więcej niż tylko życzliwość. Informuję przy okazji, iż jestem cały, zdrowy i to trochę cud (znowu cud , ciekawe). Natomiast pierwsze oględziny auta, .. niestety stan gorszy niż z "obrazka" - nie ma to jednak większego znaczenia. Ważne też, że sprawczyni wypadku nic się niestało, trochę martwiłem się o jej stan po odwiezieniu na hospitalizację. Nota bene, kobieta na zdjęciach w prasie podawana jako sprawczyni nie ma z nią nic wspólnego. To pracownica instytucji ubezpieczeniowej. Ale to tak dla ścisłości.

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.