Po prostu zapraszam...
X

captcha

Bogdan Zdrojewski #1Bogdan Zdrojewski #2Bogdan Zdrojewski #4

Grupa Inwestycyjna "GI" z Wroclawia

Co Pana laczy z Panami Markiem i Tomaszem Jarosz ?Dlaczego wydal im Pan pozwolenie na budowe blokow mieszkalnych w okolicy majacego sie przeciez rozbudowywac lotniska ??!!!Te bloki stanely, sa zbyt wysokie i miasto teraz nie chce ich uwzglednic w mapie miasta !!! Co za kolomyja ? Paranoja!!Uwazam, ze Pan jest temu wszystkiemu winny !Mieszkam w tym bloku juz 8 lat i nadal nie uzyskalismy legalizacji osiedla !Czy moze Pan nam jakos pomoc ? Mieszkancy osiedla przy ul.Buczackiej beda Panu ogromnie wdzieczni jesli chc w czesci uda sie Panu naprawic wczesniej popelniony blad .Nie licze na Pana odpowiedz, bo coz tez madrego moglby pan teraz wymyslic.......ciezko bedzieAnna Piela

2008-04-5, Anka Piela

Komentarze

Re: Grupa Inwestycyjna

Bogdan Zdrojewski - Niedziela, 2008-04-6 ścieżka 17:10

Nic mnie nie łączy. W ogóle nie znam. W chwili obecnej nie mam żadnego wpływu, możliwości reagowania na konsekwencje naruszeń prawa (przez inwestora) sprzed kilku lat. O braku możliwości realizacji przedsięwzięcia w obecnie zrealizowanym kształcie inwestor był informowany. Nie widzę też specjalnie złej woli po obu stronach sporu. Po prostu wady ustaw były wówczas żródłem wielu perturbacji. Szkoda tylko, że w ostatnim etapie złej determinacji, poszkodowanymi są "Bogu ducha winni ludzie".

Zamieść nowy komentarz | Odpowiedz na ten komentarz

Zamieść nowy komentarz

« powrót

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.